This is Serious Lettering voor het Glazen Huis

Al enige tijd volg ik een onlinecursus handletteren. Het is erg leuk om elementen die getekend of geschreven zijn toe te voegen aan een ontwerp dat ik maak op de computer. Ik ben dan ook erg dankbaar en trots dat ik een groot event mag sponsoren.
Op 22 en 23 december gaat een groot team handletteraars live handletteren in winkelcentrum ‘De Orangerie’ in Apeldoorn. Zij schrijven dan op allerlei voorwerpen om zo geld op te halen voor Serious Request (het glazen huis van 3FM). Je kunt ter plekke iets laten maken en dat maakt het zo leuk!
BlitsBedrukt heeft allerlei items gesponsord zoals: rompertjes, kinderkoffertjes, katoenen tassen, houten borden, wijnkistjes, kookschorten etc.

Deze maand zal er via verschillende kanalen promotie plaatsvinden voor dit event. Wil je dit volgen? Houd dan mijn Facebook -en Instagram pagina goed in de gaten. Het team hoopt zoveel mogelijk geld op te kunnen halen. Ik wens hen heel veel succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.