Over Blitsbedrukt.nl

Over Blitsbedrukt.nl


Jouw wens is mijn maatwerk

Graag wil ik mijzelf aan jullie voorstellen. Mijn naam is Astrid van der Bend. Samen met mijn man en twee zoontjes ben ik woonachtig in Spijkenisse (Zuid-Holland) onder de rook van Rotterdam. Sinds 1999 ben ik werkzaam in het onderwijs en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Daarnaast is het altijd een droom van mij geweest om een eigen bedrijf te starten. Omdat deze droom lastig te realiseren is in combinatie met mijn gezin heb ik besloten om te starten met een webshop vanuit huis en dat is BlitsBedrukt.nl. geworden. Sinds 2006 ben ik cursussen gaan volgen voor grafisch ontwerpen. In de jaren die volgden heb ik onder andere logo’s, geboortekaarten, uitnodigingen posters en huisstijlen ontwikkeld. Het is voor mij heel leuk om ontwerpen te maken en deze op producten te verwerken. Eigenlijk maak ik van mijn hobby mijn werk. Naast grafisch ontwerpen zijn haken en handletteren ook mijn passie. Misschien ga ik in de toekomst workshops verzorgen waarbij ik mijn kennis en ervaring kan delen.

BlitsBedrukt is dus ontstaan door mijn passie en liefde voor grafisch ontwerpen en creatief bezig zijn. Ik wil andere mensen blij en enthousiast maken met mijn gemaakte producten. Daarnaast is ook de mogelijkheid om een speciaal op maat ontwerp te verzorgen. Heeft u zelf een idee of wens, dan hoor ik dat graag. Ik kan dan kijken of ik deze kan realiseren. Daarnaast kunt u altijd contact opnemen als u interesse heeft om een workshop te volgen en/of aan te vragen.

Je vindt bij BlitsBedrukt onder andere babykleding en producten, kinderkoffertjes, T-shirts voor jong en oud, (muur)stickers, houten artikelen en leuke items die ik tegenkom en bedruk. Hopelijk is mijn aanbod steeds gevarieerd en wisselend.

Houd daarom mijn webshop goed in de gaten of volg mij op Facebook, Pinterest of via mijn Blog. Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen hebben of interesse hebben in een samenwerking voor bijvoorbeeld een project of workshop? Neem dan gerust contact op.

Met vriendelijke en creatieve groet,

Astrid van der Bend

BlitsBedrukt Service


Veilig betalen

100% veilig betalen

Snelle levering

100% snelle levering.

Maatwerk

Iets niet kunnen vinden wat u zocht? Neem gerust contact met ons op.

“Het lijkt altijd onmogelijk totdat het is gedaan”


Nelson Mandela