Maatwerk

Astrid van der Bend

Jouw wens is
mijn maatwerk

Ben je op zoek naar een origineel cadeautje of wil je iets laten personaliseren? Ik kan je daarbij helpen! Door mijn kennis en ervaring kan ik ideeën uitwerken tot een ontwerp en het daarna bedrukken op een product. 

Hoe werkt Maatwerk

Als eerste wil ik de wensen van de klant helder hebben. Daarna ga ik aan de slag met maken van een ontwerp in mijn grafische programma Adobe Illustrator. Het ontwerp deel ik met de klant en wacht ik op goedkeuring. Daarna kan het ontwerp worden uitgesnijden met mijn plotter. Tenslotte wordt het ontwerp overgezet op het eindproduct. 

Grafisch Ontwerp

Naast bedrukken is het ook mogelijk een geboortekaart, trouwkaart of logo te laten ontwerpen. Er zijn heel veel mogelijkheden om iets unieks te kunnen maken.
Daarbij zal regelmatig overleg plaatsvinden tussen mij en de klant. 

Enkele voorbeelden van producten die ik heb gemaakt:
visitekaartjes, flyers, nieuwsbrief lay-out, sluitzegels voor enveloppen en/of cadeauzakjes, DIY feestpakket met slingers en prints voor traktatiezakjes, diverse logo’s voor scholen en bedrijven. 

Wat kost maatwerk

De prijs wordt voor een groot deel bepaald door twee factoren: de grootte van het ontwerp en de tijd die ik nodig heb om het ontwerp en/of eindproduct te maken. 

Levert de klant een logo aan, dan hoef ik deze alleen te bewerken om deze goed uit te kunnen snijden. Moet er een ontwerp worden gemaakt, dan zal dat meer tijd kosten en dat wordt doorberekend in prijs.
Vooraf worden de kosten ingeschat, zodat de klant niet voor een verrassing komt te staan.
Textiel kan aangeleverd worden, maar ook door mij worden ingekocht. 

Omdat iedere wens uniek is, is daar geen vast prijskaartje aan te hangen. 
Het is altijd mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Dat kan per e-mail, contactformulier of telefonisch. 

Wat maak ik niet

Er zijn een aantal zaken wat ik niet kan, maar ook niet wil maken.

Auteursbeschermde afbeeldingen en/of logo’s bedruk ik niet, tenzij de maker daar toestemming voor geeft. 
De maker heeft “copyright” rechten en daar wil mij strikt aan houden. Het maken van een ontwerp is een tijdsinvestering van de maker en heeft daarom recht op bescherming van zijn product. 

Sommige artikelen kan ik niet maken, omdat ik de middelen daarvoor niet heb. Mokken, petjes en servies zijn daar een voorbeeld van. 

Wat maak ik wel

Er zijn zoveel mogelijkheden dat het bijna onmogelijk is om alles hier te beschrijven.
Voor het bedrukken van een product is het van belang dat het materiaal een glad oppervlak heeft, zodat de bedrukking goed hecht.


De volgende materialen zijn geschikt om te bedrukken:
hout, glas, kaarsen, muismatten, onderzetters, dienbladen, borrelplanken, ramen, muren, koffers, kleding, etuis, rugzakken, sporttassen, sportattributen etc.


Het etsen van glas behoort ook tot de mogelijkheden. Denk daarbij aan wijnglazen, ovenschalen etc. Een origineel cadeau voor een huwelijk of pensionering.