This is Serious Lettering voor het Glazen Huis

Al enige tijd volg ik een onlinecursus handletteren. Het is erg leuk om elementen die getekend of geschreven zijn toe te voegen aan een ontwerp dat ik maak op de computer. Ik ben dan ook erg dankbaar en trots dat ik een groot event mag sponsoren.
Op 22 en 23 december gaat een groot team handletteraars live handletteren in winkelcentrum ‘De Orangerie’ in Apeldoorn. Zij schrijven dan op allerlei voorwerpen om zo geld op te halen voor Serious Request (het glazen huis van 3FM). Je kunt ter plekke iets laten maken en dat maakt het zo leuk!
BlitsBedrukt heeft allerlei items gesponsord zoals: rompertjes, kinderkoffertjes, katoenen tassen, houten borden, wijnkistjes, kookschorten etc.

Deze maand zal er via verschillende kanalen promotie plaatsvinden voor dit event. Wil je dit volgen? Houd dan mijn Facebook -en Instagram pagina goed in de gaten. Het team hoopt zoveel mogelijk geld op te kunnen halen. Ik wens hen heel veel succes!

Maatwerk opdrachten

De afgelopen weken heeft Blitsbedrukt  leuke maatwerk opdrachten gekregen. Maatwerk is in opdracht werken naar de wensen van de klant. Zo heb ik 2 stickers gemaakt voor 2 houten borden met daarop ‘laundry’ en ‘lost socks’. De klant had de planken afgegeven zodat ik ermee aan de slag kon.

De opdracht voor een Rotterdams T-shirt en tasje was leuk om te maken. Dit is gemaakt voor een familielid die niet meer in regio Rotterdam woont.

Voor een andere opdrachtgever heb ik 25 tassen mogen bedrukken. Ik kan niet verklappen wat erop staat, want de tasjes worden pas in oktober cadeau gegeven.

Voor het voetbalteam van mijn zoontje zijn deze bidons bedrukt. Nu kan iedereen gemakkelijk zijn eigen bidon terugvinden.

Ook maak ik veel naamstickers. Deze zijn handig voor verschillende toepassingen. De laatste tijd heb ik veel naamstickers gemaakt voor op het hoesje van een tablet of schooltas. De stickers zijn gemakkelijk zelf te bevestigen. Het is ook mogelijk om deze als strijkapplicatie te bestellen. Dan kan je een naam ook op een tas of shirt strijken.

Ik mocht ook weer grafisch ontwerpen. Er moesten 14 milestone kaarten gemaakt worden. Dit zijn kaarten die bij het maken van een foto in beeld worden gehouden (bijv. ‘Hoera, ik ben 1 week oud). Er zijn veel van dit soort kaarten verkrijgbaar, maar de opdrachtgever had zelf teksten bedacht die erin verwerkt moesten worden. Ze worden cadeau gedaan tijdens een babyshower. De kaarten zijn per email verstuurd, zodat ze zelf afgedrukt kunnen worden.

En tot slot heb ik mijn eigen notitieboekje voorzien van een tekst. Ik vond de voorkant zo saai, dat ik hem wilde opleuken. Hier is het resultaat!

De komende tijd zal ik weer veel voorbereidingen treffen voor de komende feestdagen zoals Sinterklaas en Kerst. Er is al een kopje ‘Sinterklaas’ te vinden in de menubalk van de website. Ik wil nog t-shirts ontwerpen en ik ben logo’s aan het ontwikkelen. Blitsbedrukt zit niet stil. Heb jij leuke ideeën of wensen, dan hoor ik dat graag.

Tot de volgende Blog!

Terug van onze vakantie naar Schotland

Blitsbedrukt is een paar weken weggeweest omdat wij op vakantie gingen. Het was genieten op de rondreis door Schotland. Wij zijn gestart bij Loch Lomond, doorgereisd naar Loch Ness, Corgains Highlands en als laatste hebben wij Edinburgh bezocht. Wat een prachtige natuur, kastelen, stad en lieve mensen. Ook heb ik mijn ogen uitgekeken. Altijd als ik ergens rijd of reis kijk ik om mij heen en let ik vooral op reclameborden, handlettering chalkboards, posters, logo’s en kleding. Vooral de versieringen met keltische patronen vond ik prachtig! Eén logo is mij vooral bijgebleven. Dat is die van een whiskymerk (echte kenners zullen het vast herkennen). Wij hebben deze distillerie bezocht en kregen daar een rondleiding. Het logo is overgenomen van een heel oude Keltische steen die niet ver van het bedrijf te vinden is. Aan elke vakantie komt een einde en dus ook aan die van ons. Wij kijken terug op een fantastisch land en de mooie belevenissen.

Inmiddels heb ik weer twee leuke opdrachten mogen maken naar wens. Het geboortebord was erg leuk om te maken. Zowel de gever als ontvanger waren er erg blij mee. Ook heb ik een kindermaat veiligheidshelm mogen aanpassen. Daar staat nu een mooie naam op. Het geeft een goed gevoel als je mensen blij kunt maken met jouw werk. Ik hoop dat nog lang te mogen blijven doen.

Heb je een wens of idee? Laat het mij dan zeker weten.

 

 

 

 

Rompertjes van BlitsBedrukt

Na een periode van het uitwerken van ideeën kan ik nu eindelijk mijn rompertjeslijn presenteren in de webshop. De ontwerpen zijn gebaseerd op verbasterde Engelse uitdrukkingen. De rompertjes met ‘two drops of water’ zijn leuk voor een tweeling!

Het is ook mogelijk om de afbeeldingen op T-shirts te bedrukken. Dit maakt verschillende variaties mogelijk zoals een shirt voor papa en zoon.

Ontwerpen van een eigen kinderkledinglijn

Afgelopen week ben ik begonnen met het ontwerpen van eigen afbeeldingen voor op rompers en/of T-shirts. Er zijn al wat leuke ontwerpen uitgewerkt, maar ik heb nog meer ideeën. Op de foto’s zie je hoe één ontwerp op de computer is uitgewerkt en hoe het eruit komt te zien op een romper. Binnenkort zijn ze verkrijgbaar op de website. Nog even geduld dus!

Maatwerk

Het leukste om te maken zijn de opdrachten naar wens. Deze week kreeg ik de opdracht om een shirt te bedrukken voor een vrijgezellenfeest. De tekst kreeg ik aangeleverd en daarna is het ontwerp uitgewerkt. Zodra het ontwerp klaar is, kan het worden uitgesneden met behulp van mijn plotter en kan het worden bedrukt op het shirt. Het eindresultaat is te zien op de foto’s.

BlitsBedrukt nu ook op Social Media

Vanaf vandaag kunt u BlitsBedrukt terugvinden op Facebook, Pinterest en Instagram.
Volg deze pagina’s voor de laatste nieuwtjes, foto’s, acties en activiteiten.
Mijn webwinkel staat ook online. Ik ben op de achtergrond nog druk bezig om meer items toe te voegen.
Heb je interesse in een artikel dat je voorbij hebt zien komen, maar dat nog niet te koop is via de webshop? Neem dan gerust contact met mij op. Ook voor speciale wensen ben ik bereikbaar
Hopelijk zie ik je snel terug op één van mijn pagina’s! Liken, delen en/of pinnen is erg lief!

https://www.facebook.com/blitsbedrukt.nl/
https://nl.pinterest.com/blitsbedrukt/pins/
https://www.instagram.com/blitsbedrukt/