Nieuwe producten

De afgelopen week heeft BlitsBedrukt niet stilgezeten. Er zijn veel nieuwe producten toegevoegd aan de webwinkel.
Zo zijn er nu traktatiepakketten te verkrijgen, feestslingers, uitnodigingen voor kinderfeestjes en traktatiezakjes. Echt een complete lijn om je feestje ‘blits’ te vieren.

En wil je iemand iets cadeau doen, maar je weet niet precies wat? Dan kan je vanaf nu ook cadeaubonnen bestellen. De cadeaubon heeft een unieke code om bij de bestelling in te voeren. Zo kan iemand zelf zijn cadeautje uitkiezen.

Ook nieuw zijn de wijnkistjes. Ze hebben de vorm van een grachtenpand met een schuifdeksel. Ze zijn geschikt om met tekst bedrukt te worden aan de achterkant. Een leuk cadeau voor iemand je jarig is, met pensioen gaat of voor een andere gelegenheid.

Daarnaast zijn er ‘woonstickers’ opgenomen in het assortiment stickers. Deze stickers worden geleverd op A4 formaat en zijn geschikt om te gebruiken in het interieur. Vrolijk zo een kinderkamer op of plak ze op een meubel voor een eigentijdse uitstraling. De stickers zijn ook weer makkelijk te verwijderen.

Maatwerk leveren is het leukste wat er is. Vorige week kreeg ik de opdracht om een T-shirt te maken voor een vrijgezellenfeest met de tekst ‘kus me snel ik ben nu nog vrijgezel’. Daarnaast mocht ik Seff een hoera T-shirt maken voor zijn 1e verjaardag.

Heb jij leuke ideeën en zie je deze niet terug in de webwinkel? Stuur mij dan een bericht. Wie weet kan ik jouw idee uitwerken en opnemen als ‘blits’ product in het assortiment en ontvang jij een leuke attentie!

 

Share this postGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *